Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.06.2021
Připravte se na léto! KAFTANY.... batikované či s potiskem
DLOUHÉ ČI KRÁTKÉ batikované kaftany ORIGINÁLNÍ BATIKOVANÉ: rozličných barev a vzorů originální - z malé rodinné dílničky z Thajska, z oblasti Chi... číst celé
19.04.2021
Vybíráte dárek? Co takhle MALOVANÝ ŠPERK ?!
Mandaly jsou IN! Originální, nepřehlédnutelné, ručně malované náušnice, přívěsky i celé sety. Nahlédněte!     číst celé
01.04.2021
BONUS pro zákazníky ZÁSILKOVNY - vrácení zboží ZDARMA
Pro zákazníky, kteří objednávají zboží s doručením přes Zásilkovnu, jsme připravili malý BONUS - pokud se rozhodnou, že zboží, které obdrželi, se jim ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Rádi byste dostávali občasné NOVINKY?
PRO ZÁKAZNÍKY ZE SLOVENSKA

Zasíláme i na SLOVENSKO

Na horní liště si změňte měnu na EUR a můžete směle nakupovat!

 

 

 

Předpověď počasí

 

Spokojené zákaznice:

paní Irma: Dobrý den, dnes mi přišla zásilka. Děkuji malované tuniky jsou nádherné. :-) Přeji mnoho úspěchů a jen tak dál. Děkuji :-)

paní Kateřina: Vážená paní Polická, moc Vám děkuji za pončo, které jsem si objednala z Vašeho obchůdku. Dnes mi přišlo. Je moc krásné a mám z něj velkou radost. Je to opravdu nádherná práce! S velkou úctou Kateřina

paní Olga: Dobrý den,hned jdu platit. Ono se nelíbí jen ponča, ale všechno, šaty jsou nádherné, boty úžasné. No uložila jsem si Vás do oblíbených obchodů a určitě zase nakoupím. Jsem ráda, že jsem Vás objevila. Zdravím a děkuji

paní Libuše: (batikovaná tunika) - Děkuji moc zboží došlo a je krásné a děkuji za krásný náramek. 

paní Barbora: Dobrý den, pouzdra ke křídlům dorazily do Brna i do Prahy. Moc děkuji za vstřícné jednání a za dodání krásných křídel.
 
paní Katarina: Tak uz su kalhoty doma :) A  chcem sa podakovat i za darecek v podobe nausnic.
 
paní Olga: Dobrý den, balíček jsem dostala, vše bylo v pořádku. Šaty jsou nádherné! Děkuji Vám za ochotu a vstřícnost (také za dárek) a přeji Vám krásné léto a klidné dny.
 
paní Lydia: Moc děkuji, všechno přišlo obratem. Jste skvělí, moc ráda si u Vás objednávám. Věci jsou krásné a komunikace prima. Ať se Vám daří...
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Ing. Sylva Polická, se sídlem U Lesa 282/1a, 73601 Havířov, IČ 74815881, Živnostník nezaps. v OR (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu (na info@syluska.cz).

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Datum: 25.5.2018

                                                                                   

 

Internetový obchod

Syluska.cz je internetový obchod.
Nemáme kamenný obchod, z
boží pouze zasíláme, nepředáváme osobně.

Kontakty
Logo
Obchůdek U Sylušky - orientální a taneční móda
Ing. Sylva Polická
Po - Pá (9-18 hod)
© 2009-2021 Syluska.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.