Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.01.2019
26.1. - Malované tuniky, velikosti až 6XL!
Nové krásné malované tuniky s motivem květinovým i zvířecím najdete i ve větších všelikostech - 3XL, 4XL až 5XL!  Pojďte nahlédnout ! Ručně malované ... číst celé
13.01.2019
13.1. Nové modely barevných HAREM kalhot
Připravili jsme pro Vás nové modely harem kalhot, tzv. aladinek za velmi příznivé ceny. Zveme k nahlédnutí! HAREM KALHOTY číst celé
16.01.2019
20.1. - Zdražení ČP - využijte Zásilkovnu či PPL!
Vzhledem ke zdražení zásilek České pošty jsme i my byli nuceni upravit ceny poštovného. Vaši zásilku si však můžete vyzvednout levněji, bez front a č... číst celé
Zobrazit všechny novinky
PRO ZÁKAZNÍKY ZE SLOVENSKA

PRO ZÁKAZNÍKY ZE SLOVENSKA

Máme zřízen účet na Slovensku, můžete platit přímo v EURech na náš účet. Na DOBÍRKU na Slovensko nezasíláme, pouze po předchozí platbě předem na náš účet.

 

 

Předpověď počasí

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Ing. Sylva Polická, se sídlem U Lesa 1a, 73601 Havířov, IČ 74815881, Živnostník nezaps. v OR (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu (na info@syluska.cz).

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Datum: 25.5.2018

Užitečné informace
INFO
Internetový obchod

Syluska.cz je internetový obchod.
Nemáme kamenný obchod, z
boží pouze zasíláme, nepředáváme osobně.

Kontakty
Logo
Obchůdek U Sylušky - orientální a taneční móda
Ing. Sylva Polická
Po - Pá (9-18 hod)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.