Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.09.2021
Tančíte? Nové PÉŘOVÉ VĚJÍŘE
Tvoříte nové taneční choreografie pro novou sezónu? Přijde Vám vhod taneční vějíř? Nové typy naleznete zde: PÉŘOVÉ VĚJÍŘE číst celé
19.04.2021
Vybíráte dárek? Co takhle MALOVANÝ ŠPERK ?!
Mandaly jsou IN! Originální, nepřehlédnutelné, ručně malované náušnice, přívěsky i celé sety. Nahlédněte!     číst celé
01.04.2021
BONUS pro zákazníky ZÁSILKOVNY - vrácení zboží ZDARMA
Pro zákazníky, kteří objednávají zboží s doručením přes Zásilkovnu, jsme připravili malý BONUS - pokud se rozhodnou, že zboží, které obdrželi, se jim ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Rádi byste dostávali občasné NOVINKY?
PRO ZÁKAZNÍKY ZE SLOVENSKA

Zasíláme i na SLOVENSKO

Na horní liště si změňte měnu na EUR a můžete směle nakupovat!

 

 

 

Předpověď počasí

 

Spokojené zákaznice:

paní Irma: Dobrý den, dnes mi přišla zásilka. Děkuji malované tuniky jsou nádherné. :-) Přeji mnoho úspěchů a jen tak dál. Děkuji :-)

paní Kateřina: Vážená paní Polická, moc Vám děkuji za pončo, které jsem si objednala z Vašeho obchůdku. Dnes mi přišlo. Je moc krásné a mám z něj velkou radost. Je to opravdu nádherná práce! S velkou úctou Kateřina

paní Olga: Dobrý den,hned jdu platit. Ono se nelíbí jen ponča, ale všechno, šaty jsou nádherné, boty úžasné. No uložila jsem si Vás do oblíbených obchodů a určitě zase nakoupím. Jsem ráda, že jsem Vás objevila. Zdravím a děkuji

paní Libuše: (batikovaná tunika) - Děkuji moc zboží došlo a je krásné a děkuji za krásný náramek. 

paní Barbora: Dobrý den, pouzdra ke křídlům dorazily do Brna i do Prahy. Moc děkuji za vstřícné jednání a za dodání krásných křídel.
 
paní Katarina: Tak uz su kalhoty doma :) A  chcem sa podakovat i za darecek v podobe nausnic.
 
paní Olga: Dobrý den, balíček jsem dostala, vše bylo v pořádku. Šaty jsou nádherné! Děkuji Vám za ochotu a vstřícnost (také za dárek) a přeji Vám krásné léto a klidné dny.
 
paní Lydia: Moc děkuji, všechno přišlo obratem. Jste skvělí, moc ráda si u Vás objednávám. Věci jsou krásné a komunikace prima. Ať se Vám daří...
 
  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky »
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.syluska.cz
  1. Společnost Ing. Sylva Polická, U Lesa 282/1a, 73601  Havířov-Město, IČ: 74815881, Živnostník nezaps. v OR ( dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
    • Přepravce Česká pošta, s.p.,  Politických vězňů 909/4,  225 99 Praha 1
    • Přepravce Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@syluska.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.syluska.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

       7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Datum: 25.5.2018

                                                                                   

 

Internetový obchod

Syluska.cz je internetový obchod.
Nemáme kamenný obchod, z
boží pouze zasíláme, nepředáváme osobně.

Kontakty
Logo
Obchůdek U Sylušky - orientální a taneční móda
Ing. Sylva Polická
Po - Pá (9-18 hod)
© 2009-2021 Syluska.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.