Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.06.2021
Připravte se na léto! KAFTANY.... batikované či s potiskem
DLOUHÉ ČI KRÁTKÉ batikované kaftany ORIGINÁLNÍ BATIKOVANÉ: rozličných barev a vzorů originální - z malé rodinné dílničky z Thajska, z oblasti Chi... číst celé
19.04.2021
Vybíráte dárek? Co takhle MALOVANÝ ŠPERK ?!
Mandaly jsou IN! Originální, nepřehlédnutelné, ručně malované náušnice, přívěsky i celé sety. Nahlédněte!     číst celé
01.04.2021
BONUS pro zákazníky ZÁSILKOVNY - vrácení zboží ZDARMA
Pro zákazníky, kteří objednávají zboží s doručením přes Zásilkovnu, jsme připravili malý BONUS - pokud se rozhodnou, že zboží, které obdrželi, se jim ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Rádi byste dostávali občasné NOVINKY?
PRO ZÁKAZNÍKY ZE SLOVENSKA

 

 

Předpověď počasí

 

Spokojené zákaznice:

paní Irma: Dobrý den, dnes mi přišla zásilka. Děkuji malované tuniky jsou nádherné. :-) Přeji mnoho úspěchů a jen tak dál. Děkuji :-)

paní Kateřina: Vážená paní Polická, moc Vám děkuji za pončo, které jsem si objednala z Vašeho obchůdku. Dnes mi přišlo. Je moc krásné a mám z něj velkou radost. Je to opravdu nádherná práce! S velkou úctou Kateřina

paní Olga: Dobrý den,hned jdu platit. Ono se nelíbí jen ponča, ale všechno, šaty jsou nádherné, boty úžasné. No uložila jsem si Vás do oblíbených obchodů a určitě zase nakoupím. Jsem ráda, že jsem Vás objevila. Zdravím a děkuji

paní Libuše: (batikovaná tunika) - Děkuji moc zboží došlo a je krásné a děkuji za krásný náramek. 

paní Barbora: Dobrý den, pouzdra ke křídlům dorazily do Brna i do Prahy. Moc děkuji za vstřícné jednání a za dodání krásných křídel.
 
paní Katarina: Tak uz su kalhoty doma :) A  chcem sa podakovat i za darecek v podobe nausnic.
 
paní Olga: Dobrý den, balíček jsem dostala, vše bylo v pořádku. Šaty jsou nádherné! Děkuji Vám za ochotu a vstřícnost (také za dárek) a přeji Vám krásné léto a klidné dny.
 
paní Lydia: Moc děkuji, všechno přišlo obratem. Jste skvělí, moc ráda si u Vás objednávám. Věci jsou krásné a komunikace prima. Ať se Vám daří...
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                                                                                   

 

Internetový obchod

Syluska.cz je internetový obchod.
Nemáme kamenný obchod, z
boží pouze zasíláme, nepředáváme osobně.

Kontakty
Logo
Obchůdek U Sylušky - orientální a taneční móda
Ing. Sylva Polická
Po - Pá (9-18 hod)
© 2009-2021 Syluska.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.